Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist băut din Suceava a provocat un accident rutier și a fugit de colegii săi: a fost reținut pentru 24 de ore

Mediafax
amenda amenzi politist

Un agent de poliţie din judeţul Suceava a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a provocat un accident rutier şi a fugit de la locul faptei, el aflându-se şi sub influenţa băuturilor alcoolice, relatează News.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, în 20 noiembrie, un procuror al instituţiei s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ca urmare, în 11 decembrie, anchetatorii au dispus urmărirea penală faţă de un agent de poliţie în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava pentru conducere a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi părăsirea locului accidentului.

"În cauză există suspiciunea rezonabilă că în data de 20 noiembrie 2020, în jurul orei 18.15 suspectul N.B., fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, conform buletului de analiză toxicologică nr.2006 din data de 26.11.2020, s-a urcat la volanul unui autoturism cu intenţia de a se deplasa la domiciliu, respectiv la sediul Postului de Poliţie unde îşi desfăşoară activitatea, iar cu aproximativ 254 de metri înainte de acest imobil, pe DJ 291 A a surprins pe partea carosabilă persoanele vătămate A.V. şi A.M.pe care le-a accidentat şi a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei sau a procurorului, parcând autoturismul avariat în curtea Postului de Poliţie”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi.

Citește și: Ce a transmis criminalul în serie Zodiac în scrisorile sale: mesajul criptat a fost descifrat

Agentul de poliţie a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat, marţi, instanţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.