Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un polițist este cercetat, după ce i-ar fi cerut unei tinere să întrețină raporturi sexuale cu el

politia romana

IPJ Prahova a început, joi, o anchetă, după ce un polițist de la Supravegheri Judiciare a fost acuzat de o tânără că i-a cerut poze indecente și să întrețină relații sexuale cu el, scrie Mediafax.

Surse judiciare au declarat că tânăra, cercetată de DIICOT într-un dosar de proxenetism, ar fi declarat în instanță că un polițist de la Supravegheri Judiciare i-a cerut poze indecente și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu el.

Potrivit Poliției Prahova, conducerea Inspectoratului a dispus, joi, prin Biroul Control Intern, „demararea unor verificări în vederea stabilirii situației de fapt și, în funcție de aspectele constatate, luarea măsurilor legale care se impun”.

Citește și: Tânărul bănuit de producerea incendiului de la casa de tip familial a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Sursele apropiate anchetei susțin că se fac verificări pentru a se stabili dacă polițistul acuzat este cel care o supraveghea pe tânăra, care era plasată sub control judiciar.

Între timp, agentul a fost mutat, joi, de la Supravegheri Judiciare. Acesta este polițist de opt ani și este necăsătorit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.