Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un premiu literar prestigios pentru un roman extraordinar

arthur suciu

Scriitorul Arthur Suciu a primit premiul de debut în proză al revistei ”Convorbiri literare” pentru romanul „În gaură”, publicat recent de editura Adenium.

„Nu m-am așteptat să primesc un premiu, căci am scris un text foarte personal și destul de dur. Am fost însă fericit și onorat că o revistă atât de importantă, cum este Convorbiri literare, a considerat că romanul meu merită să fie premiat. Îi asigur pe toți cei care au încredere în mine ca scriitor că acesta este doar începutul… Am trăit în Iași anii studenției și sunt foarte legat de acest oraș. Am fost deci foarte bucuros să lansez aici romanul, împreună cu Adenium.”, a declarat Suciu.

Născut în anul 1974, câştigătorul premiului revistei „Convorbiri literare” este scriitor, comunicator și publicist, specialist în discurs. După studii de filosofie, a devenit jurnalist și comunicator politic. Este doctor în științe ale comunicării, cu o teză despre raportul dintre discursul literar și cel politic. A urmat un stagiu doctoral de opt luni la Sorbonne IV, Paris. Cărțile de factură literară – „Contribuții la apocalipsă” (2008) și „Fericirea în vid” (2012) – au, ca și romanul „În gaură”, un pronunțat caracter existențial. Pe lângă lucrarea teoretică „Discursul autonom” (2013), Arthur Suciu a mai publicat „Drumul către viața privată” (eseuri politice, 2009). A scris, de asemenea, editoriale și analize pentru „Ziarul Financiar”, „Cadran Politic”, blogurile „Adevărul” etc. și a realizat emisiunea „City Talk”, la Radio City FM.

Romanul „În gaură” a apărut la Adenium și este disponibil atât în format tipărit, cât și eBook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.