Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un preot are un mesaj SURPRINZĂTOR, după blasfemiile lansate de Iulian Bulai, deputat USR: 'Va dobândi iertare de la Dumnezeu'

evz.ro
preot

Iulian Bulai, deputatul USR care a devenit și mai controversat, după ce a cerut ”tribunale populare” ca în vremurile de tristă amintire, a oripilat, din nou, opinia publică, lansând blasfemii în ziua de Crăciun. Ulterior, politicianul USR a continuat postările pe această temă, fără să își dea seama de gravitatea afirmațiilor sale.

Unu dintre preoții din Patriarhia Română a ținut să îi răspundă celui care reprezintă românii în Parlamentul României, dar, nu așa cum s-ar aștepta unii, ci cu dragoste. În exclusivitate pentru STIRIPESURSE.RO, preotul le cere celor jigniți de cuvintele deputatului Bulai să urmeze cuvintele ”împărțiți iubire, și nu noroi, și vi se vor umple sufletele de dragoste”, pentru a nu cădea în capcana răutății întinsă de politician.

”Este profund regretabilă și jignitoare poziția unui politician care a îndrăznit să rostească blasfemii la adresa Mântuitorului, a Maicii Sale și a Dreptului Iosif, întinând, astfel, atmosfera de sărbătoare și bunătate ce a cuprins țara noastră în aceste zile în care prăznuim Nașterea Domnului.

Prim afirmațiile sale, acesta rănește milioanele de iubitori de Dumnezeu din țara noastră. Domnul Hristos a spus: ”Pe cel care Mă va mărturisi înaintea oamenilor și Eu îl voi mărturisi înaintea Tatălui Meu Cel din ceruri; iar de cel care se va lepăda de Mine înaintea oamenilor și Eu Ma voi lepăda de el înaintea Tatălui Meu Cel din ceruri”. Deci, ca sa nu fie lepădat dinaintea Tatălui ceresc, bine ar fi ca domnul politician să manifeste părere de rău pentru afirmațiile sale și, astfel, va dobândi iertare de la Dumnezeu.

Închei prin a spune că toți suntem chemați să fim buni, știind că Domnul îi iubește pe cei buni. Într-un colind străbun afirmăm:”Bun esti Doamne, bun.”. Dați bunătate altora, știind că Dumnezeu ne-a dăruit bunătatea Lui; împărțiți iubire, și nu noroi, și vi se vor umple sufletele de dragoste. Făcând așa, veți fi împliniți, bucuroși și fericiti!”, a spus preotul, sub protecția anonimatului, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.