Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar PNL a murit, după ce a fost bătut de un consilier și un viceprimar

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Un primar liberal a murit, după ce a fost bătut de doi dintre subalternii săi! Primarul comunei Jibert, Iancu Boeriu, avea 64 de ani, și a murit după ce ar fi fost bătut crunt de un consilier local din comună şi de viceprimar. Întâmplarea ar fi avut loc în urmă cu câteva zile.

Localnicii spun că atunci cei trei ar fi băut împreuna la ferma viceprimarului, iar spre seară ar fi plecat la casa consilierului local. Acolo, din cauza unor neînțelegeri legate de fermele pe care le au în satul Lovnic, ar fi avut loc o altercaţie, scrie presa locală.

Citește și: Ucigașul primarului liberal a fost prins

Primarul Iancu Boeriu a fost dus de urgenţă la Spitalul Judeţean Braşov, unde a intrat în comă, însă medicii nu au putut să îi salveze viața. Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș a deschis un dosar penal și a fost sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, după cum a confirmat prim-procurorul PTBv, Claudiu Sandu. În funcție de rezultatul necropsiei și de celelalte probe, se va stabili cauza decesului și cine este vinovat.

Iancu Boeriu era născut pe 16 aprilie 1957, la Rupea, iar în această lună urma să își sărbătorească ziua de naștere. Avea doi băieți, iar de curând devenise și bunic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.