Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ucigașul primarului liberal a fost prins

catuse politie

O persoană a fost reţinută în cazul decesului primarului din localitatea braşoveană Jibert, Iancu Boeriu, a anunţat, vineri, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Claudiu Sandu. Este vorba despre consilierul local care l-a lovit, alături de viceprimar, pe edil.

Edilul din Jibert ar fi decedat în spital, la mai multe zile după ce a fost bătut, el primind lovituri în abdomen care au cauzat o leziune gravă a intestinului.

Citește și: Un primar PNL a murit, după ce a fost bătut de un consilier și un viceprimar

"Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în seara zilei de 24 martie, în jurul orei 23,00, în locuinţa inculpatului a avut loc o altercaţie în urma căreia inculpatul a lovit victima mai întâi în zona feţei, a proiectat-o la pământ şi, ulterior, i-a aplicat două lovituri de mare intensitate în zona abdominală care au dus la ruperea intestinului. Din cauză că nu a fost tratată la timpul potrivit, această leziune intestinală a condus la peritonită şi, într-o perioadă scurtă, a condus la deces", a precizat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunal Braşov.

Conform acestuia, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţiştii de investigaţii criminale au desfăşurat verificări pentru identificarea martorilor şi a altor mijloace de probă, în baza cărora agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, dosarul fiind înaintat Tribunalului pentru luarea măsurii arestării preventive.

"Din datele pe care le avem până acum, nu au existat motive temeinice, conflictul iscându-se pe fondul consumului de alcool", a precizat Claudiu Sandu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.