Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar al PSD le cere colegilor să se delimiteze de Liviu Dragnea: Niciun candidat nu a avut în agendă susținerea unui condamnat

Agerpres
PSD

Vladimir Petruț, primarul orașului Cavnic, le-a transmis colegilor săi din PSD un mesaj public, solicitându-le acestora să se delimiteze public de președintele partidului, Liviu Dragnea, dar și de cei care îl susțin pe aceste.

"Fac un apel public adresat în special aleșilor locali ai Partidului Social Democrat din țară, dar și membrilor de partid, să înțeleagă situația existentă în acest moment și să se delimiteze public de colegii care îl sustin pe condamnatul penal, Liviu Dragnea. Tensiunea existentă în acest moment în țară, poate duce la conflicte de stradă, de unde vom avea de suportat în viitor consecințe negative, atât membrii și simpatizanții cât și aleșii locali ai Partidului Social Democrat. La alegerile locale și parlamentare nici un candidat al PSD -ului nu a avut în agenda personală susținerea unui condamnat penal", a scris pe Facebook Vladimir Petruț.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.