Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un primar 'special'. Se compară cu Superman, Omul Păianjen și Batman. Mare admirator al lui Ceaușescu deși avea 3 ani când s-a schimbat regimul

facebook
robert paiusi primar setjari gorj

Primarul comunei Stejari, din județul Gorj, spune, într-o postare pe Facebook, că se simte precum personajele din filme: Superman, Batman, Omul Păianjen și Highlander! Toți la un loc. Mai mult, este un mare admirator al lui Nicolae Ceaușescu. Scrie mesaje omagiale de ziua de naștere a fostului dictator.

Acesta spune, într-o postare pe Facebook, că se simte precum personajele din filme.

„Cu ai mei cetățeni din Stejari în preajmă … sunt Omul Păianjen care vă împiedică să o luați razna. Cu ai mei cetățeni din Piscoiu sunt Batman care vă dă fiori! Cu ai mei cetățeni din Baloșani sunt Nemuritorul (Nr.: Highlander) care vă perturbă somnul!

Cu ai mei stejăreni cumsecade de-a stânga și de-a dreapta sunt Supermanul care face dreptate pentru Stejari! Cu Dumnezeu în suflet mergem înainte … ! Păzea: De ce vă este frică nu scăpați“, este mesajul transmis de către primarul comunei Stejari, notează adevarul.ro.

Mare admirator al lui Nicolae Ceaușescu

În trecut, Robert Păiuși se declara un admirator al lui Nicolae Ceaușescu și al regimului comunist, deși a avea vârsta de trei ani în decembrie 1989, când s-a schimbat regimul. Primarul din Stejari s-a născut în anul 1986, dar relata că a aflat despre regimul comunist din povestirile părinților și bunicilor.

Acesta a transmis chiar un omagiu de ziua de naștere a lui Nicole Ceaușescu.

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulţumesc pentru ţara pe care aţi construit-o şi pentru puterea economică pe care ne-aţi lăsat-o. Păcat că proştii de după dumneavoastră ne-au vândut miei de Paşte, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile uşoare..., nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Ţara de azi mai este doar umbra ţării pe care aţi lăsat-o...

„Nu mai avem școală azi, avem Vulpița și Viorel”

Nu ştiu dacă ultimele cuvinte ale tovarăşului se vor adeveri: 'Istoria mă va răzbuna!' Deoarece nu mai avem, şcoală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpiţa şi Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să îşi iubească ţara, poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 ianuarie în iubitori de ţară, iar majoritatea din ei sunt habarnişti ai Istoriei Române...!!!“, este mesajul transmis de Robert Păiuşi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.