Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un procuror DIICOT vorbește despre DECLINUL instituției - A început în 2014. Imaginea s-a deteriorat profund

diicot

Alina Albu, propusă de ministrul Justiției în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunlor de Criminalitate Organizată şi Terorism, a declarat, luni, în cadrul audierii de la CSM, că DIICOT a suferit o lovitură de imagine odată cu arestarea Alinei Bica, mentionând că aceste aspecte au fost resimțite in cauzele pe care le-a avut in instrumentare, din atitudintea partilor sau a martorilor.

Citeste si Amenințarea lui Andrei Caramitru ARDE în PSD - Vicepreședintele Parlamentului European: El anunță transformarea patologiei în normalitate

"In 2014 DIICOT a incasat o lovitura. In acel an in care ajunsesem la un anumit grad de incredere am ajuns ca procurorul sef sa fie retinut in trafic si din acel moment usile noastre sa para total de neincredere pentru ceilalti. Am resimtit si observat in propriile mele anchete. Am considerat ca in acel moment DIICOT a suferit o lovitura mare, imaginea DIICOT s-a deteriorat profund", a spus procurorul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.