Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un regizor de teatru, întrebare cheie pentru Guvern: Am închis la 200 de cazuri și redeschidem la 1500?

www.zileşinopti.ro
Teatrul evreiesc de stat

Regizorul Ion Ardeal Ieremia de la Teatrul Național Timișoara nu știe cum va reacționa publicul la redeschiderea teatrelor. Acestea au fost închise când erau 200 de cazuri de COVID și se deschid când sunt 1500 de cazuri.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 106: 'PNL ca partid nu mai există'

Ion Ardeal Ieremia susține că după şase luni de stat, orice invitaţie înapoi la teatru este de natură să îi bucure pe artiști, informează Mediafax.

„Deschidem teatrele într-un moment în care avem o explozie de cazuri, după ce am ţinut teatrele închise, într-o perioadă în care cazurile au fost mult mai puţine. Pot să vă spun cu certitudine că mă bucur că nu a trebuit să iau eu decizia deschiderii sau nedeschiderii sălilor de teatru”, spune Ieremia.

Raul Bastean este actor colaborator la Teatrul Naţional din Timişoara şi este plătit în funcţie de câte roluri primeşte.

De şase luni nu a mai încasat niciun leu, astfel că vestea redeschideriii teatrelor îl bucură.

De la 1 septembrie va apărea din nou în spectacole, va fi plătit pentru asta şi, cel mai important, se va întâlni din nou cu publicul.

„Avem nevoie să se redeschidă stagiunea, suntem de atâte luni pe tuşă şi este important să reluaăm activitatea cu publicul. Ca şi colaborator, eşti plătit în momentul în care joci un spectacol, ceea ce, nefiind niciun spectacol, nici remuneraţia nu a fost. Bucuria este că sunt angajat al Teatrului pentru Copii şi Tineret Merlin şi am un venit de aici şi am făcut lucruri în on-line, pentru perioada asta de pandemie”, povesteşte Bastean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.