Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa visurilor devenită un coșmar, pentru 11 familii din Constanța: Au rămas fără sute de mii de lei și fără constructor

Freepik.com
casa veche

Un individ a fost plasat în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, fiind acuzat că a prejudiciat 11 persoane din judeţul Constanţa cu suma de peste 700.000 de lei. Acesta le-a promis că va efectua diverse lucrări în locuinţele lor, însă nu a respectat angajamentele făcute.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a confirmat vineri că individul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune.

“În concret, s-a reţinut că în perioada 21.09.2020 - 21.09.2022 inculpatul C.M. a indus în eroare 11 persoane vătămate din judeţul Constanţa, prin prezentarea ca adevărată a unor fapte mincinoase, respectiv că va realiza lucrări de construcţie asupra unor imobile, că deţine disponibilităţi băneşti în conturile sale bancare şi că acţionează în numele unei societăţi comerciale, obţinând astfel de la acestea foloase patrimoniale injuste”, au transmis procurorii, citează News.ro.

Ei au adăugat că prejudiciul provocat celor 11 persoane este de 712.775 lei.

Bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile Instanţa a decis însă arestarea sa la domiciliu pentru 30 de zile, iar procurorii au contestat această decizie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.