Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român a vrut să deturneze un avion

tarom

Momente de panică în cursa Tarom Bucureşti- Amsterdam. Un român a vrut să deturneze un avion! El a început să ţipe, aparent fără motiv, în timp ce-i cerea pilotului să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Frankfurt. Românul a atras imediat atenţia personalului din avion, care a intervenit prompt. La întoarcerea în ţară, echipajul a anunţat şi compania de zbor de incidentul petrecut. Se pare că bărbatul avea probleme de sănătate, anunță B1 Tv.

Conform companiei aeriene Tarom, echipajul a aplicat procedura standard şi a fost avertizat, atât verbal cât şi în scris, în plus i s-a adus la cunoştiinţă faptul că are posibilitatea să solicite aterizarea de urgenta pe un aeroport de pe rută.

"După această avertizare, pasagerul a dovedit o oarecare înțelegere a situației însă după aterizare a devenit din nou violent fapt care a generat intervenția spontană a câtorva pasageri pentru a-l calma. Zborul 363 a aterizat la timp pe aeroportul din Amsterdam iar zborul de intorcere AMS- OTP a avut o întârziere de 30 minute.

Compania TAROM va raporta incidentul către autorități în conformitate cu reglementarile în vigoare", a declarat Georgeta Dinu, purtător de cuvânt al companiei Tarom.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.