Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român, ajutat de un complice, a răpit un bebeluș de cinci luni din Belgia, în timp ce mama sa încărca mașina

sudinfo.be
Suspectul roman si furgoneta alba

Un român din Belgia a încercat să răpească un bebeluș de cinci luni în timp ce mama sa încarcă mașina. Bărbatul avea și un complice care ar fi trebuit să îl ajute să fugă, cu o furgonetă albă înmatriculată în Olanda.

În comuna bruxelleză Ganshoren, un bărbat de origine română a încercat să răpească un bebeluș de cinci luni în noaptea de sâmbătă spre duminică, după cum relatează ziarul de limbă franceză Sudinfo. Autorul, de origine română, a putut fi prins, dar complicele său a reușit să scape. Parchetul din Bruxelles confirmă că o anchetă este în curs de desfășurare.

Faptele au avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 19.30, în Sergent Sorenstraat, în apropiere de piscina Ganshoren. Potrivit unui martor, un suspect a încercat să ia un bebeluș de 5 luni în timp ce mama acestuia încărca mașina. Bărbatul ar fi fugit cu copilul, dar a fost oprit de către trecători.

Românul a fost oprit de trecători

Bărbatul era probabil însoțit de un complice într-o furgonetă albă cu număr de înmatriculare olandez. Suspectul de origine română ar putea fi prins de martori puțin mai departe pe drum și reținut până la sosirea poliției. Complicele său a reușit să fugă.

Parchetul din Bruxelles a confirmat că o plângere a fost depusă sâmbătă "pentru tentativă de răpire a unui minor sub 12 ani la Ganshoren". "Un bărbat, născut în 1994, a fost reținut de forțele de poliție", sună acesta într-un comentariu. "După interogatoriu, el a fost pus la dispoziția parchetului din Bruxelles, care a desemnat un judecător de instrucție", se mai arată în comunicat. "Suspectul va fi interogat de către judecătorul de instrucție. Ancheta este în curs de desfășurare, iar parchetul nu va face alte comentarii".

Parchetul din Bruxelles a deschis o anchetă judiciară privind o posibilă tentativă de răpire a unui bebeluș, sâmbătă seara, în Ganshoren. O persoană care a fost arestată în timpul incidentului va fi interogată.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.