Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român care muncește în Germania, la abatorul GROAZEI, unde e focar de coronavirus, RUPE TĂCEREA: Știam că o să luăm și noi

googleusercontent.com
coronavirus

Un român care muncește la abatorul groazei din Germania, unde peste 500 de conaționali s-au infectat cu coronavirus, rupe tăcerea. Omul suspectează că s-ar fi infectat cu toții de la un coleg, tot român, care a fost ignorat de șefi atunci când a sunat să anunțe că se simte rău și ar putea fi infectat.

Citește și: Bogdan Anicescu, traducătorul pentru surdo-muți: Ce 'piedici' îi pun Marcel Vela și Raed Arafat

”Cred că din abator am luat virusul. A fost un coleg care s-a simțit rău, el a lucrat cu noi. A fost testat pozitiv, a stat în carantină la spital. Prin martie se întâmpla asta. El locuiește în alt sat, dar la abator e coleg cu noi. S-a simțit rău, nu s-a dus la spital. A venit acasă, a făcut un duș și s-a culcat. I-a sunat pe șefii noștri de la muncă, dar nu i-a răspuns nimeni.

Dacă nu a avut cine să-l ducă, s-a dus singur la poliție și nu știu ce a zis că l-a dus poliția la spital. Era în stare gravă, îi era rău. I-au zis doctorii că dacă mai stătea mult murea. Făcuse și aprindere la plămâni, nu știu. Asta ne-a povestit el. Noi am lucrat cu el și știam că e pozitiv. Știam că o să luăm cu noi.”, a spus un muncitor al abatorului, pentru Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.