Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mărturia unui român care s-a VACCINAT anticoronavirus, după ce mai multe persoane au avut REACȚII SEVERE: cum a decurs procedura

coronavirus vaccin

Un român voluntar la un centru de pompieri din Marea Britanie rupe tăcerea. Acesta s-a vaccinat anticoronavirus după ce în UK a început procedura de vaccinare în masă a populației.

George Toma, român vaccinat în UK: ” ”Am fost primii, printre primii care au primit vaccinul. Nu am absolut nicio reacţie adversă. Până acum, nimic”.Ni s-a adus la cunoştinţă modalitatea, programul. A fost un sistem cu coridoare separate. Intri pe o uşă, are loc identificarea persoanei, se ia temperatura, se face un interviu, interogatoriu, dacă ai avut probleme medicale, dacă ai avut reacţii adverse la diferite medicamente. O echipă medicală a fost în apropiere în cazul în care au avut reacţii adverse. A fost foarte bine organizat, foarte, foarte bine organizat”.

Populaţia a fost informată la începutul lunii, iar personalul medical s-a pregătit luni întregi pentru a administra primele doze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.