Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român, cu mandat de arestare preventivă, prins în timp ce încerca să iasă din ţară cu documente false

agora.md
documente
"În data de 30.10.2022, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un bărbat, pasager într-un autoturism înmatriculat în Germania, care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate românească. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond al unuia autentic, acesta fiind fals", a precizat sursa citată.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că persoane care a prezentat documentul de identitate fals este un cetăţean român pe numele căruia este emis mandat de arestare preventivă pentru lovire şi alte violenţe.

După tentativa de trecere frauduloasă a frontierei cu document fals, în cauză a fost deschis dosar pentru infracţiunile de uz de fals şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş în vederea dispunerii măsurilor legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.