Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român din Italia cere o avere de la vecinul său, care ar fi vrut să-l extermine

carabinieri

Un italian și-a bătut cu sânge rece  vecinul de origine română, cu intenția de a-l ucide. Cazul a ajuns în instanță, unde procurorii cer  opt ani de închisoare pentru un pensionarul bătăuș din Piombino Dese, din provincia italiană Padova, în timp ce românul și soția sa, care s-au constituit parte civilă, cer 450.000 de euro cu titlul de despăgubiri.

Procurorul general a cerut opt ani și jumătate de închisoare pentru tentativă de omor calificat de motive inutile, leziuni și hărțuire pentru un pensionar în vârstă de 69 de ani din Piombino Dese, acuzat că și-a bătut un vecin cu bâta în timpul unei dispute care a izbucnit în iulie 2021. Procesul împotriva bărbatului se află în faza finală, iar sentința este programată pentru 17 mai.

Victima bătăii este un bărbat de 57 de ani, de origine română, care s-a constituit parte civilă împreună cu soția sa, solicitând o despăgubire consistentă de 450.000 de euro.

Potrivit procurorului, bărbatul în vârstă de 69 de ani și-a lovit vecinul cu intenția de a-l ucide, folosind un băț mare și un bloc de lemn, în timp ce victima era întoarsă cu spatele. Românul de 57 de ani a suferit răni grave.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.