Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român este propus să preia funcția de vicepreședinte al BEI

Cristian Popa BEI

Premierul Dacian Cioloș a anunțat că economistul Cristian Popa este susținerea Guvernului României pentru funcția de vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții.

În cadrul unei întâlniri cu președintele BEI, Werner Hoyer, prim - ministrul a discutat despre preluarea funcției de vicepreședinte al BEI de către Cristian Popa, candidatura acestuia fiind susținută oficial de către Guvernul României, la propunerea Ministerului Finanțelor Publice.

Partea română a transmis că apreciază sprijinul președintelui BEI, Werner Hoyer, pentru această candidatură, Cristian Popa fiind unul dintre cei mai reputați economiști la nivel național și binecunoscut la nivel internațional, fost viceguvernator al Băncii Naționale a României.

Banca Europeană de Investiții a acordat împrumuturi de peste 10 miliarde de euro României în ultimii 25 de ani pentru a sprijini proiecte importante în domenii precum transport, energie și industrie, competitivitate, mediu, precum și pentru deschiderea de linii de finanțare pentru instituțiile financiare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.