Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român urmărit internațional pentru trafic de droguri, a fost prins în Lisabona, în urma cooperării cu polițiștii portughezi

huffingtonpost.co.za
catuse

Un român de 41 de ani, urmărit internaţional pentru infracţiuni cu droguri, a fost depistat în Lisabona, în urma colaborării dintre poliţiştii români şi portughezi, în cadrul unei operaţiuni de tip ENFAST.

În momentul reţinerii, bărbatul a prezentat poliţiştilor portughezi documente de identitate false, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Meteorologii au emis Cod GALBEN de vânt pentru 3 județe

"Acesta era urmărit internaţional de autorităţile judiciare române, întrucât se sustrăgea de la executarea unei pedepse de 10 ani închisoare, pedeapsă aplicată de Tribunalul Iaşi, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic ilicit de droguri şi substanţe psihotrope", informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Bărbatul este condamnat pentru că, în perioada 2004 - 2005, a vândut, în repetate rânduri, rezină de canabis.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, Episodul 6: 'Nu mai sunaţi, nu mai interveniţi în niciun fel. Se numeşte trafic de influenţă' (VIDEO)

Persoana în cauză a fost arestată în Lisabona, Portugalia, în momentul reţinerii prezentând poliţiştilor portughezi documente de identitate false. Faţă de acesta a fost declanşată procedura de predare în favoarea autorităţilor române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.