Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un român, 'vedetă' în Sicilia. Înarmat cu o macetă, a terorizat locuitorii din Palermo

maceta

Noaptea de joi spre vineri a fost una de coșmar pentru mai mulţi locuitori din Palermo, capitala regiunii italiene Sicilia. Mai multe apeluri disperate făcute de italieni în toiul nopții la poliție anunțau că un bărbat amenință trecătorii cu o macetă.

Potrivit stiridiaspora.ro, care citează publicaţia italiană Live Sicilia, românul a fost văzut în mai multe locuri până să fie identificat și prins de polițiști. Mai întâi, românul s-a îndreptat amenințător către șoferii care încercau să intre într-o benzinărie din zona Regione Siciliana, pentru a alimenta, după care s-a dus în campusul universitar.

Vezi şi: CCR, motivare dură: Cum a încălcat Kovesi constituţia şi 'suveranitatea poporului'

Una dintre zecile de victime le-a povestit polițiștilor că bărbatul a coborât dintr-o mașină gri, a scos o macetă și s-a îndreptat spre ea. Speriată, femeia s-a refugiat în cabina postului de pază al universității, de unde a sunat la numărul de urgenţă 113. Alte apeluri au fost făcute de câțiva tineri îngroziți care spuneau că l-au văzut pe bărbatul înarmat pe via Ernesto Basile.

Live Sicilia relatează că bărbatul de 39 de ani a fost prins, în cele din urmă, pe Vialle delle Scieze. Polițiștii au găsit maceta în mașină, pe care au confiscat-o, iar românul a fost reținut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.