Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator a găsit soluția: Dumnezeu și DNA

ioan_iovescu

Senatorul Ioan Iovescu, ultimul soldat al PPDD in Parlament, e sigur că toți cei care trec prin Casa Poporului trebuie să studieze mai atent cuvântul Domnului.

Senatorul de Timiș a făcut o cerere către birourile permanente reunite ale Camerei Deputaților și Senatului, pentru montarea unor standuri la intrările în instituție pe care să fie așezate cărți gratis cu Noul Testament.

Până acum, inițiativa a avut succes printre paznici și femei de serviciu.

„Fundația Gideons a mai făcut acțiunea asta acum zece ani. Unul dintre cei care se ocupa de distribuire în Timișoara m-a contactat m-a rugat să-i facilitez asta. Când am văzut numărul mare de cărți pe care le are la dispoziție, practic nelimitate, m-am gândit să fac această cerere la Parlament. (…) Am zis că ar fi mai normal să fie puse la intrare, decât să agasăm oamenii, să intrăm prin birouri. Ideea a plăcut celor de la pază, femeilor de serviciu…”, a declarat Iovescu, citat de debanat.ro.

Senatorul Iovescu a dus deja 1.000 de biblii neoprotesante la parlament și știe cum mai poate fi salvată România.

„Au fost vreo 500 de exemplare din astea (n.r. mai mari) și 600 mici. Deja sunt acolo și își așteaptă aprobarea. (…) Sper să se aprobe, pentru ca va fi un lucru bun. Cu acest Nou Testament sper ca oamenii să se întoarcă cu fața către Dumnezeu.Dumnezeu s-a întors cu fața către noi când ne-a dat înțelepciune să ne alegem un altfel de președinte. Este singura șansă! Corupția vedeți la ce nivel e! Sper ca DNA să-și facă treaba până la capăt. Eu am zis că tot cei «doi de D» rezolvă problema. Dar nu Dan Diaconescu, ci Dumnezeu și DNA”, a concluzionat Iovescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.