Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator ALDE cere anchetă parlamentară în cazul Colectiv

colectiv

colectiv Dian Popescu, senator ALDE, a trimis o solicitare oficială președintelui Comisiei de Apărare în care propune înființarea unei subcomisii care să lămurească controversele apărute în cazul tragediei din clubul Colectiv.

În fața acestei subcomisii ar urma să fie invitați pentru a da explicații mai mulți jurnaliști, șefii Ministerului de Interne, ai STS, dar și fostul președinte Traian Băsescu.

Noi nu ne amestecăm şi suprapunem cu ancheta organelor de urmărire penală. Pe noi ne interesează să vedem şi să ieşim în spaţiul public să închidem odată speculaţiile dacă a fost o mână criminală sau un accident. Comisia de Apărare are în control parlamentar şi STS. Ministerul de Interne, cu toate structurile subordonate, este în controlul parlamentar al Comisiei de Apărare. Va trebui să-l invităm pe domnul preşedinte Băsescu, dânsul este cel care aruncă în spaţiul public o serie de semne de întrebare. Trebuie să invităm inclusiv jurnalişti care au scris o serie de lucruri despre ce s-a întâmplat la Colectiv”, a declarat senatorul ALDE, citat de Digi24.

Președintele Comisiei de Apărare a confirmat că propunerea senatorului Dian Popescu urmează să fie discutată la următoarea ședință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.