Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator ALDE face apel la partidele de dreapta să-l susţină pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale

Administratia Prezidentiala
Klaus Iohannis

Senatorul ALDE de Buzău Dorin Bădulescu face apel la toate partidele de dreapta şi susţinătorii acestor formaţiuni să se unească şi să-l sprijine în turul al doilea pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. În judeţul Buzău, candidatul susţinut de ALDE şi Pro România, Mircea Diaconu, s-a clasat pe locul trei, după Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, potrivit news.ro.

Într-o postare pe Facebook, senatorul ALDE Dorin Bădulescu a declarat că e momentul ca judeţul Buzău ”să nu mai fie cenuşăreasa României”, iar pentru asta toate partidele de dreapta trebuie să contribuie în turul doi pentru detronarea Vioricări Dăncilă de pe prima poziţie în acest judeţ.

”Procentele dreptei la Buzău dau speranţe pentru turul al doilea astfel încât judeţul nostru sa nu mai fie Cenuşăreasa României. (..) Nu vreau ca PSD să câştige în turul 2 la Buzău şi ca om de dreapta, aşa cum am fost întotdeauna, mă voi implica personal ca şi până acum să reuşim! Astfel, rog tot electoratul care a sprijinit ALDE, PNL, USR şi PMP să se unească la Buzău şi să detroneze aproape veşnicul PSD de pe locul 1 în mai toate alegerile! Rog electoratul meu personal şi pe colegi să sprijine victoria dreptei in turul al doilea al prezidenţialelor la Buzău!”, este mesajul lui Bădulescu.

Citește și: Viorica Dăncilă îl perforează pe Klaus Iohannis! Lovitura de grație pe care i-a dat-o azi

De asemenea, parlamentarul ALDE a adăugat că trebuie lăsate de-o parte orgoliile liderilor de centru dreapta pentru a putea avea rezultatul dorit în turul doi din 24 noiembrie.

”Este nevoie ca şi la Buzău forţele politice de dreapta, de opoziţie la puterea locală să îşi dea mâna şi să contribuie decisiv la eliminarea etichetei de judeţ roşu, iar cea mai bună ocazie este turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. Este momentul ca orgoliile liderilor de centru dreapta, de opoziţie să fie lăsate în urmă şi aceştia să colaboreze pentru susţinerea candidatului din partea dreaptă pentru că numai astfel putem să aducem Buzăul pe harta judeţelor normale. Pentru a realiza acest obiectiv, fac apel la toţi liderii partidelor de centru dreapta, de opoziţie la puterea locală, începând cu ALDE, PNL, USR, PMP şi PRO ROMÂNIA, să ne întâlnim de urgenţă şi să stabilim împreună strategia de urmat în fiecare localitate a judeţului pentru a acţiona unitar, astfel încât să reuşim ca pe data de 24 noiembrie 2019 să demonstrăm că Buzăul nu mai este un „judeţ roşu””, a mai transmis Bădulescu.

Candidatul susţinut de Alde şi PRO România, Mircea Diaconu, a fost votat la Buzău de 13.42 la sută, procent care-l plasează pe locul trei în judeţ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.