Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator dezvăluie Secretul lui Polichinelle: M-a sunat de la PRU 'în numele lui Victor'

ponta ghita

Partidul România Unită este „vedeta” verii în politica românească, după ce a transferat mai mulți parlamentari, iar președintele Bogdan Diaconu insistă că îl așteaptă și pe Ponta. Suspiciunile că fostul premier s-ar afla în spatele acestor mutări este confirmată și de senatorul Cristian Bodea.

Într-o declarație pentru stiripesurse.ro, fostul liberal, actual vicepreședinte al Partidului Ecologist, a afirmat că a fost sunat de liderul PRU, Bogdan Diaconu. Acesta i-a spus că îl sună „în numele lui Victor” (Ponta - n.r.).

Vezi și: Traian Băsescu e BOLNAV. A lăsat treburile de la partid în seama colegilor

„I-am zis că-s la ecologiști, el nu știa. Nu pot să sar din partid în partid lunar. Mă șochează că mai nimeni nu vrea să creadă că Ponta ar fi implicat. Când cei doi prieteni intimi ai lui sunt acolo pe față. Iar ei nu se ascund. Românii chiar simt nevoia să se amăgească singuri. Chiar dacă în cazul ăsta nu vrea nimeni să îi prostească. Ponta joacă pe victima, ca de obicei. Sau Diaconu îi folosește numele și păcălește politicienii. Ceea ce el ar trebui să dezaprobe. Să iasă și să se delimiteze de cele 3 pețitoare”, a declarat Bodea.

Anterior, senatorul ecologic comentase și pe Facebook situația din PRU: „Știți cum e povestea asta cu Ponta la PRU?... ”Zmeul” și-a aruncat buzduganul (Mirel), apoi și-a trimis calul (Ghiță), iar acum ăia doi îl roagă insistent să vină acasă și el. Iar vouă vi se pare ca Victor e Făt-Frumos și e imposibil să plece din PSD. Mda, dormiți liniștiți! Toate-s bune, prințesa e încă virgină, au înnebunit doar calul și buzduganul... ;))))) P.S. Mai rămâne să se roage și Alina de el: Ponta și Cioloș, ”așteptații” neamului!”

Vezi și: Eugen Teodorovici despre o posibilă plecare la PRU

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.