Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un senator USR cere demisia șefului Romsilva: 'În loc să declare război mafiei pădurilor, atacă activiștii de mediu'

Romsilva

În loc să declare război „mafiei pădurilor”, noul șef al Romsilva,Teodor Țigan, atacă activiștii de mediu: „90% din ONG-urile care trag semnale de alarmă sunt anti-românești!”, motiv pentru care ar trebui să demisioneze, susține senatorul USR Mihai Goțiu.

„Incredibil: În loc să declare război Mafiei Pădurilor, noul șef al Romsilva (Teodor Țigan - n.r.) atacă activiștii de mediu: <90% din ONG-urile care trag semnale de alarmă sunt anti-românești!>”, a scris pe Facebook Mihai Goțiu.

Citește și: CNAS, informare de ULTIMĂ ORĂ: Cardul de sănătate devine OBLIGATORIU de la 1 iulie

Senatorul USR i-a transmis un mesaj lui Teodor Țigan că „hoția pune frână dezvoltării economiei românești, nu oamenii care luptă să o oprească.

„Puhoaiele coborâte din munții fără păduri fac ravagii în localități. Numărul transporturilor ilegale de lemn descoperite în perioada stării de urgență în urma apelurilor la 112 s-au dublat față de perioada similară a anului trecut. 20 de milioane de metri cubi de lemn dispar, în fiecare an, din pădurile României, fără acte.Alo, domnul director Romsilva! Furtul de lemne nu e

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, întrunit în ședința de luni, 15 iunie, l-a desemnat pe Teodor Țigan, director al Direcției Silvice Arad, director general cu mandat provizoriu, pentru o perioadă de 4 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.