Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un service auto din Agapia, în care se aflau două autoturisme, a fost distrus de un incendiu

www.aa.com.tr
incendiu India fabrică de artificii

Un service auto din localitatea Agapia, în care se aflau două autoturisme, a fost distrus de un incendiu izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

"Incendiul se manifesta la o construcţie cu două hale în care funcţiona un service auto şi un depozit de piese auto, cu posibilitatea propagării la locuinţă şi la vecinătăţi. Ardea generalizat o hală în care se aflau garate două autoturisme şi acoperişul celeilalte hale în care erau depozitate piesele auto. (...) Intervenţia a fost dificilă din cauza materialelor uşor combustibile din interiorul celor două hale. A ars o hală construită din lemn pe structură metalică, pe o suprafaţă de aproximativ 250 metri pătraţi, cu cele două autoturisme garate în interior, şi scule şi utilaje specifice activităţii", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

Incendiul a deteriorat şi acoperişul altei hale, inclsuiv piesele auto din interiorul acesteia. A fost salvată locuinţa aflată în imediata vecinătate a construcţiei unde s-a produs incendiul.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu. La intervenţie au participat pompierii din Târgu Neamţ, cu trei autospeciale pentru stingere şi o ambulanţă SMURD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.