Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer băut a accidentat o fetiță și a fugit de la locul accidentului; a stat ascuns, iar polițiștii l-au găsit dormind în mașină

catuse politie

Un bărbat de 31 din judeţul Arad a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a provocat un accident grav, rănind o fată de 11 ani în timp ce conducea maşina băut şi fără a deţine permis, iar apoi a fugit de la locul faptei, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad, Claudia Iuga, informează Agerpres.

Citește și: Cod PORTOCALIU de ploi torențiale pentru două județe din România: lista localităților vizate

Fetiţa se afla pe bicicletă în localitatea Grăniceri, când a fost lovită de maşină. Şoferul a fugit imediat şi a fost găsit dormind în maşina oprită în câmp.

"După aproximativ şase ore de căutări, autoturismul a fost depistat pe câmp, în extravilanul localităţii Grăniceri, iar conducătorul auto dormea în autoturism. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind dispusă recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. De asemenea, bărbatul (...) nu deţine permis de conducere şi autoturismul este neînmatriculat", a precizat sursa citată.

Fata, care a fost rănită grav, a fost internată în spital.

Magistraţii Judecătoriei Chişineu-Criş au decis arestarea preventivă a tânărului, pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducerea unui autoturism neînmatriculat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.