Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un șofer beat a făcut accident pe o stradă din Bistrița și a fugit de la fața locului: Polițiștii l-au prins la finalul unei urmăriri ca în filme

haydenhs.com
Sofer beat

Un șofer de 53 de ani, băut, care a fost implicat într-un accident marți pe o stradă din Bistrița, a fugit de la fața locului și a fost următit și imobilizat de polițiști.

Polițiștii din Bistrița au fost sesizați marți cu privire la un accident rutier soldat cu pagube materiale. Au fost implicate trei autoturisme, iar unul dintre șoferi a plecat de la locul producerii evenimentului, conform News.ro.

Polițiștii rutieri au depistat în trafic autoturismul și au făcut semnale regulamentare de oprire. Întrucât șoferul nu s-a conformat, polițiștii l-au urmărit pe o distanță de aproximativ un kilometru, fiind ulterior blocat în trafic.

Șoferul a fost imobilizat și dus la sediul poliției, unde a fost identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani, din Bistrița.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.