Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer bulgar care avea de plătit o amendă a fost depistat la frontieră cu paşaportul altui conaţional

RAND Corporation
Giurgiu Ruse Romania

Un şofer bulgar care avea de plătit o amendă a fost depistat de autorităţile de frontieră în timp ce încerca să intre în România cu un paşaport emis de autorităţile din ţara vecină care aparţinea altei persoane, potrivit Agerpres.

"În noaptea de joi spre vineri, la Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion marca Volvo, un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră un paşaport emis de autorităţile bulgare. Procedând la verificarea documentului de călătorie, echipa comună de control, formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, a constatat că persoana nu este aceeaşi cu cea din fotografia documentului prezentat la control, fapt pentru care s-au efectuat verificări suplimentare", se arată în comunicatul de presă emis vineri de ITPF Giurgiu.

Citește și: Un bărbat este anchetat pentru că ar fi cultivat canabis în solarul din curtea casei

În urma cercetărilor, cetăţeanul bulgar a fost identificat, el declarând că documentul aparţine unui prieten şi că a recurs la această metodă pentru că avea de achitat o amendă aplicată de autorităţile române. 

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanei în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei, bărbatul a fost preluat de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.