Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer care a accidentat mortal un băiat în vârstă de 16 ani este căutat de polițiști

112 politia politie

Un şofer care a accidentat mortal un băiat în vârstă de 16 ani, în localitatea Năneşti, este căutat de poliţişti după ce acesta a părăsit locul accidentului, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În această seară, ora 18,50, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Năneşti, în zona staţiei de salvare, un minor în vârstă de 16 ani ar fi fost lovit de un autoturism care a părăsit ulterior locul faptei. Poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării conducătorului auto vinovat de producerea evenimentului şi pentru tragerea sa la răspundere penală", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului pentru acordarea primului ajutor băiatului accidentat, dar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Poliţiştii fac apel către toţi cetăţenii care au informaţii ce pot conduce la identificarea autorului să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.