Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un şofer rupt de beat a provocat un accident rutier în Bucureşti: Bărbatul avea un permis de conducere fals din Republica Moldova

sofer beat

Un şofer a provocat un accident în Bucureşti, poliţiştii stabilind că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat în urma testării. De asemenea, el a prezentat un permis de conducere din Republica Moldova, care era fals. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, conform news.ro.

Potrivit unui comunicat de duminică al Poliţiei Capitalei, Brigada Rutieră a fost sesizată, sâmbătă după amiază, prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. 1 Decembrie 1918, în care au fost implicate trei autovehicule.

"Conducătorul unui autovehicul, în vârstă de 48 de ani, care se deplasa pe Bd. 1 Decembrie 1918, a intrat în coliziune cu un autovehicul aflat în mişcare, în urma impactului rezultând şi avarierea unui autovehicul staţionat. Accidentul rutier a fost soldat exclusiv cu pagube materiale", a transmis Poliţia Capitalei.

Sursa citată menţionează că după testarea cu aparatul etilotest, a fost indicată o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la INML în vederea recoltării de mostre biologice.

"Bărbatul în cauză a devenit agresiv verbal şi a refuzat recoltarea de mostre biologice. Acesta s-a legitimat cu un act de identitate şi un permis de conducere eliberate de către autorităţile din Republica Moldova, documente care în urma verificărilor s-au dovedit a fi false", au mai precizat poliţiştii.

Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi uz de fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.