Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spital din Mumbai a fost PUS sub LACĂT după infectarea cu coronavirus a cadrelor medicale

Romania Libera
spital

Un important spital privat din Mumbai a fost închis după ce aproximativ 30 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus, a anunţat luni municipalitatea capitalei economice a Indiei, relatează AFP, citată de Agerpres.

Trei medici şi 26 de asistente medicale de la spitalul Wockhardt au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, a declarat Vijay Khabale-Patil, un purtător de cuvânt al celui mai populat oraş indian.

"Trei sute de angajaţi au fost plasaţi în carantină şi spitalul este închis", a adăugat el. Doar pacienţii cu coronavirus deja prezenţi sunt încă trataţi acolo.

Citește și: VIDEO Cum să îţi faci acasă o mască de protecţie împotriva COVID-19

Personalul medical din India, ţară cu 1,3 miliarde de locuitori, se plânge că nu are acces la echipament de protecţie suficient în lupta împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2.

O organizaţie de asistente medicale din Mumbai, United Nurses Association, a acuzat conducerea spitalului că a pus în pericol personalul, prin faptul că le-a refuzat echipamentul potrivit.

Conform celui mai recent raport oficial, India a înregistrat 4.067 de cazuri de coronavirus, dintre care 109 decese, de la începutul epidemiei. Experţii consideră că numărul real este mult mai mare, din cauza testării insuficiente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.