Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un spital important din România intră în carantină totală din cauza coronavirusului

Smart Radio
coronavirus epidemie china

Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare intră în carantină totală până la 31 martie, dată la care se va face o evaluare a riscului de infectare cu COVID-19, iar atunci se va decide dacă interdicţia se va ridica sau se va prelungi.

Citește și: Traian Băsescu, profeție NEAGRĂ, în miez de noapte: PSD va reveni la locale. Orban și Barna sacrifică dreapta

Potrivit unui comunicat al spitalului din Baia Mare transmis, duminică, se sistează total stagiile de practică ale elevilor școlilor sanitare și vizitele aparținătorilor.

„Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare intră în carantină totală până la 31 martie 2020, respectând, astfel, deciziile anunțate de secretarul de stat Raed Arafat. Pe 31 martie se va face o evaluare a riscului de infectare cu COVID-19, iar atunci se va decide dacă interdicţia se va ridica sau se va prelungi. Prin anunțul făcut de Raed Arafat, până la data de 31 martie, când va fi reanalizată această măsură, se sistează total stagiile de practică ale elevilor școlilor sanitare și vizitele aparținătorilor în spitalele din România”, se arată în comunicat.

Spitalul băimărean își cere scuze pentru măsurile drastice adoptate, precizând că sunt acțiuni necesare pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.