Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un stâlp de electricitate a fost lăsat în mijlocul drumului, într-o comună din Alba, în urma unor lucrări de reparații

Un stâlp de electricitate a fost lăsat în mijlocul unui drum din comuna Ocoliș, județul Alba. „Orice lucrare nouă implică și sacrificii. Așa e zona, e valea și drumul”, spune primarul.

Autoritățile din comuna Ocoliș, județul Alba, au deviat un drum comunal din cauza lucrărilor de refacere a unui pod și au lăsat în mijloc un stâlp de electricitate. Primarul din Ocoliș, Alin Jucan, a declarat pentru MEDIAFAX că, în ciuda situației, pe drumul deviat cu stâlpul în mijloc pot circula atât mașinile, cât și camioanele.

Citește și: Ludovic Orban, după fotografia de la Guvern: Am comis o greșeală! Nu mă interesează cine a făcut poza

Edilul susține că, din punct de vedere tehnic, nu exista altă soluție decât de a lăsa stâlpul în mijlocul drumului deviat.

„S-a realizat o deviere a drumului comunal deoarece se lucrează la un pod din zonă. Devierea este provizorie până se va putea reda circulației podul, undeva prin luna octombrie, după estimările noastre. A rămas pe drumul deviat primul stâlp de înaltă tensiune care nu se poate muta, am vorbit și cu Electrica. Altă soluție tehnică nu am avut, fiind vorba de o rezervație naturală, este singura variantă pe care am putut să o luăm în calcul”, a explicat edilul.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Conform acestuia, soluția drumului deviat a fost agreată cu constructorul podului și cu responsabilii de la proiectare fiind cuprinsă în organizarea de șantier.

„Orice lucrare nouă implică și sacrificii. Așa e zona, e valea și drumul. Nu puteam muta zece stâlpi pentru o deviere provizorie care durează câteva luni”, a menționat Alin Jucan.

Drumul comunal se află într-un defileu din Cheile Runcului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.