Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un studiu LinkedIn dezvăluie ce orașe din SUA conduc angajările de criptomonede în 2021

coindesk.com
ethereum bitcoin criptomonede

Metropolele au condus angajările legate de cripto în Statele Unite în 2021, dar locurile de muncă din spațiu sunt bine dispersate în toată țara, au dezvăluit datele LinkedIn.

Un nou studiu realizat de LinkedIn pentru Bloomberg arată că nu există un singur hub pentru specialiștii în criptomonede sau blockchain în Statele Unite. Căutând prin membrii LinkedIn din SUA care au enumerat un nou loc de muncă în primele nouă luni ale anului, care corespundea cuvintelor cheie crypto, blockchain, bitcoin, Ethereum sau Solidity, a dezvăluit că aproximativ 53% dintre joburile cripto sunt dispersate în toată țara în bucăți mici, conform cointelegraph.com

Întrucât cripto și blockchain se află la intersecția dintre finanțe și tehnologie, centrul financiar tradițional New York și hubul tehnologic San Francisco au condus grupul, fără a fi surprinzător. Los Angeles s-a clasat pe locul trei, urmat de Miami și Chicago.

Diogo Mónica, co-fondatorul companiei de servicii de cripto-tehnologie Anchorage Digital, a subliniat că structurile organizaționale descentralizate conduc la o forță de muncă la distanță, în special în rândul companiilor cripto. „Aceasta înseamnă că orașele și statele cu taxe mai mici, infrastructură excelentă și acces rapid la un aeroport internațional vor beneficia de lucru la distanță”, a adăugat el.

Când este ajustat în funcție de populație, impactul industriei cripto asupra zonelor metropolitane de dimensiuni medii devine mai clar: pentru fiecare 100.000 de membri LinkedIn, cel puțin două persoane au fost angajate pentru aceste locuri de muncă cripto în Austin, Denver, Raleigh și Salt Lake City. De exemplu, New York conduce angajările cu o cotă de piață de 18,3%, dar a angajat în medie 2,8 persoane pentru fiecare 100.000 de membri LinkedIn, în timp ce în Austin, Texas, trei persoane au fost angajate pentru aceeași scară, deși orașul are 2. % acțiune.

Orașele din SUA fac tot posibilul să atragă industria cripto. Noul ales primarul orașului New York, Eric Adams, și-a împărtășit planurile de a face din oraș centrul industriei criptomonedei . De asemenea, a urmat exemplul primarului din Miami, Francis Suarez, declarând că va lua primele trei salarii în Bitcoin ( BTC ).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.