Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un surfer a fost ucis de un rechin în Australia

theguardian.com
rechin

Un bărbat a murit marţi după ce a fost muşcat de picior de un rechin în timp ce practica surfingul în largul plajei din Tuncurry, localitate situată la o distanţă de 310 kilometri nord de Sydney, primul deces înregistrat în urma atacului unui rechin în Australia în 2021, relatează EFE.

După ce a fost scos din apă, bărbatul a primit primele îngrijiri de la echipele de salvare , nu au reuşit însă să-i salveze viaţa, informează într-un comunicat poliţia statului New South Wales, potrivit agerpres.ro.

În urma acestui incident, autorităţile australiene au închis plaja Tuncurry şi o altă plajă din localitatea învecinată Forster lansând totodată un dispozitiv pentru căutarea şi identificarea rechinului care l-a atacat pe surfist.

Potrivit registrului atacurilor de rechin din Australia, întocmit de parcul zoologic din Taronga, până la atacul ucigaş de marţi, nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în 2021 în incidente similare, deşi alte două persoane au fost rănite în atacuri precedente.

În 2020, s-au înregistrat 8 decese - dintre care ultimul în noiembrie - în urma a 27 de atacuri de rechin înregistrate în Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.