Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost arestat preventiv, după ce a bătut un bărbat care a murit ulterior la spital

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 30 de ani, din municipiul Baia Mare, suspectat că ar fi comis acte de violenţă, împreună cu o altă persoană, asupra unui bărbat, victima murind la spital din cauza leziunilor, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Cecilia Grozavu, scrie Agerpres.

"Poliţia a fost sesizată despre o agresiune comisă asupra unui bărbat, pe o stradă din municipiul Baia Mare. Victima, un bărbat de 59 de ani, a decedat la spital trei zile mai târziu (incidentul s-a produs, duminică n.r), iar in urma autopsiei s-a stabilit că moartea acestuia a fost violentă, leziunile suferite fiind produse prin lovire. Persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de poliţişti, iar ieri (marţi n.r.), instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. Este vorba despre un băimărean în vârstă de 30 de ani", a declarat Cecilia Grozavu.

Citește și: Accident în lanț pe DN 65 - Două persoane au fost rănite

Conform primelor declaraţii oferite de martorii oculari poliţiştilor, victima, care se deplasa cu bicicleta, a fost abordată de doi necunoscuţi, iar unul dintre aceştia l-a lovit cu picioarele şi pumnii, doborându-l, apoi a continuat să-l lovească în cap până a rămas inconştient. Trecătorii au fost cei care au alertat Poliţia pe numărul unic 112. 

Victima a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Baia Mare, unde, în urma complicaţiilor survenite, a murit. 

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, care continuă cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.