Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost pus sub control judiciar, după ce a bătut un localnic într-un bar

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Un tânăr de 28 de ani, din comuna Văgiuleşti, a fost pus sub control judiciar după ce a agresat un localnic, fapta având loc într-un bar, pe fondul consumului de alcool, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit acestora, persoana vătămată a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Propunere EXPLOZIVĂ în CSM: Cum vrea o judecătoare să dejoace planurile puciștilor

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr, de 28 de ani, din comuna Văgiuleşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală. În timp ce acesta se afla în incinta unui local public de pe raza localităţii, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui localnic, de 27 de ani, în urma unor discuţii în contradictoriu, generate de consumul de alcool", se arată într-un comunicat al IPJ Gorj. 

Tânărul de 28 de ani a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propunerea de punere în mişcarea a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar, propunere care a fost însuşită de procuror, iar faţă de inculpat a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 30 de zile, mai menţionează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.