Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost reținut de polițiști, după ce a făcut scandal într-un bar

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Un tânăr din comuna braşoveană Cincu a fost reţinut, pentru 24 de ore, de poliţişti, după ce a făcut scandal într-un bar din localitate, a lovit cu pumnii un alt client şi, după ce a fost evacuat din local, a continuat să lovească geamurile acestuia, a informat joi IPJ Braşov, potrivit Agerpres.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "lovire sau alte violenţe", "distrugere" şi "tulburarea liniştii şi ordinii publice" faţă de un tânăr în vârstă de 25 ani din comuna Cincu, judeţul Braşov. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, în data de 6 martie a.c., în jurul orelor 21,00, tânărul s-a deplasat la un bar din localitatea de domiciliu, unde, pe fondul unor neînţelegeri şi a influenţei băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic un bărbat, aplicându-i acestuia lovituri cu pumnul în zona capului. Întrucât a fost evacuat de administratorul localului, acesta a continuat să aibă un comportament agresiv, lovind cu pumnii geamurile localului", conform sursei citate.

Citește și: Un bărbat din Republica Moldova, urmărit internaţional, a fost reţinut la frontieră

De asemenea, la sosirea echipajului de poliţie, tânărul a continuat să aibă un comportament agresiv, ameninţând cu acte de violenţă celelalte persoane aflate în local şi tulburând ordinea şi liniştea publică. 

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, în vederea probării întregii activităţi infracţionale şi dispunerii măsurilor legale, a precizat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.