Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a fost reţinut după ce a fugit cu maşina de poliţişti şi a accidentat două autovehicule

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut după ce, în timp ce conducea deşi avea permisul suspendat un autoturism neînmatriculat, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a fugit, accidentând apoi două autoturisme, în municipiul Arad, au informat joi reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: Doi profesori, trimişi în judecată după ce au luat bani de la elevi pentru promovarea unor examene

Purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad, Lorena Radu, a declarat presei că şoferul, domiciliat în satul Firiteaz, comuna Şagu, după ce a refuzat, miercuri seară, să oprească la semnalele poliţiştilor şi a încercat să fugă de aceştia, în piaţa Avram Iancu din centrul municipiului Arad a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autoturism parcat pe marginea carosabilului, după care a fost proiectat într-un autovehicul ce circula regulamentar. O femeie care se afla în acest autovehicul a suferit un traumatism cranian, fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, de către un echipaj SMURD, pentru a primi îngrijiri medicale. 

''Ajuns din urmă de poliţişti, tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de zero miligrame alcool/litru în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost dus la sediul Poliţiei Rutiere Arad, pentru audieri, poliţiştii constatând că tânărul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat, numerele provizorii ce le avea montate pe autoturism fiind false'', a declarat purtătoarea de cuvânt a IPJ Arad. 

Conform acesteia, în autoturismul condus de tânăr, poliţiştii au descoperit o sabie şi două pistoale, arme pentru care individul deţinea actele necesare. 

''Constantin Marian A. s-a ales cu un dosar penal întocmit pe numele său, fiind acuzat de săvârşirea următoarelor infracţiuni: conducerea unui autovehicul având permisul de conducere suspendat, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi vătămare corporală'', a adăugat reprezentanta IPJ Arad.

Citeşte şi: Accident cu trei răniţi pe DN 1B, la Loloiasca; traficul rutier este întrerupt şi deviat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.