Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr a vrut cu orice preț să se spovedească: a fugit din izolare la o mănăstire, iar amenda din partea Poliției a fost de 5.000 de lei

b1 tv
postul pastelui, cruce

Un tânăr de 22 de ani din localitatea Vama, județul Suceava, a fost amendat cu suma maximă pentru că în loc să stea în izolare, din cauza coronavirusului, a plecat la o mănăstire din Neamț să se spovedească, informează Mediafax.

Tânărul de 22 de ani din Vama a fost căutat, la finele săptămânii trecute, de polițiști, care au vrut să vadă dacă respectă izolarea impusă până pe data de 1 mai, din cauza COVID-19.

Nu a fost găsit acasă, iar când a fost sunat, el le-a spus oamenilor legii că a plecat la o mănăstire din Piatra Neamț să se spovedească.

Tânărul a fost amendat cu 5.000 de lei, suma maximă pentru astfel de abateri.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

În aceeași zi, polițiștii au verificat mai multe persoane și societăți din municipiului Câmpulung-Moldovenesc și localitățile Pojorâta și Vama, împreună cu jandarmii și pompierii și au dat 23 de sancțiuni în valoare de 13.700 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.