Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr, condamnat pentru furt calificat, s-a automutilat și a amenințat că sare de la etaj dacă este luat în arest

11mark
arest

Un tânăr de 26 de ani din Bistrița, condamnat pentru furt calificat, a amenințat, marți dimineața, că sare de la etajul 4 și s-a automutilat când au ajuns la locuința sa polițiștii pentru a-l duce în arest, potrivit Mediafax.

Conform Poliției Bistrița-Năsăud, polițiștii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru un tânăr de 26 de ani din Bistrița, condamnat la un an și șase luni de închisoare pentru furt calificat. Tânărul ar fi trebuit ridicat de polițiști și dus în arest însă, după ce oamenii legii au ajuns la ușa lui, acesta a amenințat că se aruncă de la etajul patru al blocului în care locuia.

La fața locul a fost direcționată și o ambulanță dar și mai multe echipaje ale poliției printre care și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Acesta a reușit să îl convingă pe bărbat să coboare, însă nu înainte ca tânărul să își provoace mai multe răni pe brațe, cu o lamă.

Citește și: PANICĂ TOTALĂ - Liftul de la Poliția Capitalei a căzut în gol 2 metri

„În jurul orei 10.00, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis față de un bărbat de 26 de ani, din cartierul Viisoara, municipiul Bistrița. Acesta a fost condamnat la 1 an și 6 închisoare luni pentru furt calificat. Când au ajuns la locuința bărbatului, polițiștii de la investigații criminale și acțiuni speciale au constatat că bărbatul amenința că se sinucide. La fața locului a fost prezent și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, însă bărbatul a reușit să își provoace leziuni superficiale cu o lamă în zona umărului”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Bărbatul a fost imobilizat, a primit îngrijiri medicale și nu a fost necesară internarea sa. În prezent, bărbatul se află în sediul IPJ BN, urmând să fie încarcerat în Penitenciarul Bistrița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.