Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 17 ani a fost reţinut după ce a spart şapte autoturisme, în încercarea de a fura unul

catuse politie

Un tânăr în vârstă de 17 ani din municipiul Hunedoara a fost reţinut pentru mai multe infracţiuni de tentativă de furt calificat după ce a spart, cu o şurubelniţă, geamurile a şapte autoturisme, în încercarea de a fura unul.

„În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că minorul, în noaptea de 22/23.04.2021, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, prin spargerea geamurilor portierelor (cu o şurubelniţă), a pătruns în 7 autoturisme parcate în zona pieţei Obor, din municipiul Hunedoara, încercând chiar să sustragă unul din acestea”, a transmis Poliţia judeţeană Hunedoara, potrivit news.ro.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Hunedoara, care anchetează acest dosar, au stabilit că în momentul în care tânărul a spart cu şurubelniţa geamul portierei celui de-al şaptelea autoturism, s-a declanşat alarma, fapt care l-a determinat să fugă.

Tânărul se află în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi va fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.