Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 17 ani a tăiat cauciucurile de la 25 de mașini de pe o stradă din Craiova

Primaria Sectorului 4
masini rable

Un adolescent de 17 ani din Dolj este cercetat, fiind bănuit că a tăiat cauciucurile de la 25 de mașini aflate pe o stradă din Craiova. Tânărul a fost descoperit de polițiști după aproape două săptămâni de căutări.

„Polițiștii Secției 4 Craiova au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Celaru, județul Dolj, care în noaptea de 26/27 noiembrie a.c, ar fi distrus prin înțepare anvelopele mai multor autoturisme care se aflau parcate pe o stradă dintr-un cartier craiovean. Cercetările continuă, în această cauză, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, urmând ca, la finalizarea acestora, dosarul penal să fie înaintat unității de parchet cu propunerile corespunzătoare” , a declarat, pentru MEDIAFAX, Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt IPJ Dolj.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu, o nouă replică UMILITOARE pentru Rareș Bogdan: 'Vezi ca ți s-a sters rujul și s-ar putea ca unii chiar să te ia drept mascul...'

Potrivit unor surse din anchetă, adolescentul ar fi declarat că în acea noapte era băut și că a vrut să se distreze. Fapta teribilistului a fost surprinsă și pe camerele de supraveghere din zonă, iar, în urma cercetărilor, polițiștii au reușit să îl identifice pe tânăr.

În dimineața zilei de 27 noiembrie 2019, zeci de craioveni și-au găsit mașinile cu cauciucurile tăiate. Polițiștii au numărat atunci 50 de anvelope distruse de la 25 de autoturisme.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.