Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 18 ani, bănuit că ar fi solicitat bani pentru a nu divulga fotografii compromiţătoare, a fost reținut pentru șantaj

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr de 18 ani din Târgu Mureş, bănuit că ar fi solicitat unei persoane diverse sume de bani pentru a nu divulga fotografii compromiţătoare, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru şantaj, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Mureş.

Potrivit sursei citate, în cursul zilei de joi, tânărul a fost prins în flagrant delict de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Mureş în timp ce primea bani de la persoana vătămată, potrivit agerpres.ro.

"În fapt, în perioada mai - iunie 2021, tânărul ar fi solicitat în repetate rânduri, unui bărbat, de 31 de ani din Târgu Mureş, diverse sume de bani, în caz contrar urmând a divulga fotografii compromiţătoare cu acesta şi totodată l-ar fi ameninţat cu acte de violenţă. În urma activităţilor specifice desfăşurate, sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, tânărul, de 18 ani, a fost surprins în flagrant delict, în timp ce ar fi primit bani de la persoana vătămată, pentru a nu-şi pune în aplicare intenţia manifestată. Urmare a acţiunii a fost identificată şi ridicată în vederea continuării cercetărilor, suma de 800 de lei, precum şi mai multe telefoane mobile. În baza probelor administrate, la aceeaşi dată, faţă de tânăr a fost luată măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, cu propuneri legale", se arată într-un comunicat de presă, remis vineri AGERPRES.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj în formă continuată, în vederea probării întregii activităţi infracţionale.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.