Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 21 de ani a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a sechestrat, bătut şi violat o adolescentă de 15 ani

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un tânăr de 21 de ani din Sălaj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, el fiind acuzat că a sechestrat, bătut şi violat o adolescentă de 15 ani.

Potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii vineri, de Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, în data de 18 august poliţiştii s-au sesizat din oficiu despre faptul că o adolescentă de 15 ani, este constrânsă de un tânăr de 21 de ani, din judeţul Sălaj, să locuiască împreună cu acesta într-o locuinţă din Zalău, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Radiografie la fața locului! Detaliul care le-ar fi putut scăpa anchetatorilor în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Erau mai mulți din clanul Rinu’ (surse)

"Din cercetările efectuate s-a stabilit că, la data de 16 august, victima a plecat în vizită la locuinţa tânărului, unde rămas pentru câteva zile. În această perioadă (16-18 august), tânărul, prin folosirea actelor de violenţă, a obligat-o să întreţină raporturi sexuale", se arată în comunicat de presă menţionat.

Potrivit sursei citate, tânărul este cercetat de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, pentru de comiterea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi lovire sau alte violenţe.

Cel în cauză a fost reţinut de poliţişti, iar în cursul zilei de joi instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citește și: Lovitură pentru Liviu Dragnea! Va rămâne în spatele gratiilor

De asemenea, poliţiştii au sesizat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, adolescenta fiind preluată şi internată într-un centru de pe raza judeţului.

Poliţiştii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, dar şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.