Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 22 de ani, căutat pentru tentativă de omor, a fost identificat de poliţişti într-o locuinţă abandonată

Un tânăr de 22 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor, a fost depistat de poliţişti, miercuri, într-o locuinţă abandonată din localitatea Vânători, judeţul Neamţ, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

"În baza activităţilor investigative complexe realizate în cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Neamţ, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au reuşit depistarea tânărului de 22 de ani într-o locuinţă abandonată din localitatea Vânători - Neamţ", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Situație îngrijorătoare! Noul coronavirus SARS-CoV-2 lovește în cel mai mare spital din vestul țării

Potrivit Poliţiei, la data de 3 august, în jurul orei 00,30, o tânără de 28 de ani, care se deplasa pe o stradă din Tîrgu-Neamţ, a fost acostată de către tânărul de 22 de ani, fostul său concubin, care, pe fondul unui conflict mai vechi, ar fi lovit-o. În acel moment, în altercaţie a intervenit în apărarea fetei un tânăr de 22 de ani, din localitatea Răuceşti, care se afla în zonă, acesta din urmă fiind înjunghiat de fostul concubin.

Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de omor se află în custodia poliţiştilor, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, în acţiune fiind angrenaţi şi poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Tîrgu-Neamţ şi jandarmi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.