Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 22 de ani din Vrancea, acuzat că a avut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani, apoi a șantajat-o, este cercetat de procurorii DIICOT

diicot

Un tânăr de 22 de ani din oraşul Focşani, județul Vrancea, acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani și a făcut poze compromițătoare cu aceasta, ia apoi a șantajat-o, este cercetat de procurorii DIICOT, anunță MEDIAFAX.

Tânărul este acuzat că a realizat mai multe fotografii cu conţinut sexual explicit cu copila de 13 ani, cu care a întreținut și relații sexuale, iar fotografiile a vrut să le publice pe reţelele de socializare.

Citește și: Atenție! Cine nu e obligat să poarte mască la intrarea în supermarket sau în spațiile închise

Poliţiştii au percheziţionat domiciliul tânărului şi au descoperit imaginile compromiţătoare în telefonul acestuia.

„Din investigaţii a reieşit că, în cursul anului 2019, un tânăr de 22 de ani, din municipiul Focşani, ar fi început o prietenie cu o minoră de 13 ani, relaţie ce a durat mai multe luni, timp în care cei doi ar fi întreţinut şi raporturi sexuale. După ce minora a încetat această relaţie, tânărul ar fi şantajat-o cu difuzarea în mediul online a unor fotografii şi imagini cu conţinut sexual explicit, efectuate pe parcursul relaţiei lor de prietenie. În urma activităţilor desfăşurate a fost ridicat un telefon mobil, în care, după efectuarea percheziţiei informatice, au fost găsite mai multe imagini cu minora”, au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Citește și: Avertisment dur fără precedent al lui Raed Arafat: Este posibil să ajungem într-o situaţie mult mai gravă decât cea prin care am trecut

Tânărul a fost dus la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri. El este cercetat într-un dosar penal în care este acuzat de act sexual cu un minor, şantaj şi pornografie infantilă. Faţă de tânăr a fost dispusă măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.