Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 26 de ani, din Constanța, a fost reținut pentru trafic cu susbstanțe cu efecte psihoactive

droguri diicot

Un tânăr de 26 de ani a fost prins în flagrant delict, în timp ce încerca să vândă produse susceptibile a avea efecte psihoactive. Asupra acestuia au fost găsite peste 400 de pliculețe cu substanță vegetală uscată.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT Constanța au prins în flagrant delict un bărbat de 26 de ani, în timp ce ar fi încercat să vândă unei persoane produse susceptibile a avea efecte psihoactive, potrivit medifax.ro.

Citește și: Traian Băsescu, după ieșirea fără precedent a lui Klaus Iohannis la adresa PSD: 'Îmi e greu să îl înțeleg. Eu le dădeam una peste ceafă miniștrilor'

În urma acțiunii, polițiștii au confiscat 448 de pliculețe care conțineau aproximativ 112 grame de substanță vegetală uscată, 3 pungi din plastic cu peste 156 de grame de substanță pulverulentă de culoare galbenă, un cântar electronic, 700 de lei, precum și peste 1.000 de pliculețe autosigilante neutilizate.

În urma audierilor, procurorul a dispus reținerea tânărului pentru 24 de ore pentru efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Acesta va fi prezentat vineri instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.