Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un tânăr de 27 de ani a fost reținut pentru ultraj, după ce a refuzat să se legitimeze şi a lovit un poliţist

catuse politie

Un tânăr de 27 de ani din municipiul Curtea de Argeş, care a refuzat să se legitimeze şi a lovit un poliţist, a fost reţinut pentru ultraj.

"În seara zilei de 31 mai, poliţiştii (...) au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza municipiului, la un imobil, se ascultă muzică la o intensitate ridicată, ceea ce a iscat o stare conflictuală, aspect prin care se tulbură liniştea publică. La locul indicat s-a deplasat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, care i-a solicitat bărbatului care a generat situaţia să se legitimeze şi să înceteze să asculte muzică la un volum mare", se precizează într-un comunicat transmis, luni, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SONDAJ IMAS - Creștere spectaculoasă pentru Pro România: PNL în cădere liberă, PSD stagnează

Conform sursei citate, tânărul, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a refuzat să dea informaţii pentru stabilirea identităţii şi a devenit agresiv, adresând ameninţări şi lovindu-l pe unul dintre poliţişti.

Suspectul a fost imobilizat şi condus la audieri. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, ancheta desfăşurându-se sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.